Она кога за зетот не си ништо повеќе, освен обична вештерка…

Го прифаќаш подарокот и се смееш, а потоа од утре продолжуваш да му го загорчуваш животот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.