Она кога животот постојано ти праќа „црвени знамиња“ ама ти мислиш дека си попаметен и ги игнорираш сите предупредувања

И откако ќе се зезнеш си велиш: „Што ме тераше?“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.