Она кога животот сака да ТИ ПОКАЖЕ дека треба да се држиш подалеку од алкохолот

Не бега таа од алкохолот, туку алкохолот бега од неа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.