Опасно по живот! Исфрлање 12 000 куршуми во минута со „Dillon Aero QUAD Minigun“

„Wow“! Страшна е самата помисла на употреба на ова чудо!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!