Оптичка илузија која открива дали многу им судите на другите

Миа Јилин објави оптичка илузија може да открие дали многу им судите другите или сте премногу самокритични. Се зависи од тоа што прво ќе видите.

На сликата има и врана и човечко лице. Во зависност од тоа кој елемент прво го гледате, може да ви каже каква личност сте.

Погледнете внимателно и запомнете што прво ви паднало во око.

 

Ако прво сте ја виделе враната тогаш многу им судите на другите.

„Ако првпат сте ја виделе врана, тогаш сте некој кој е многу осудувачки настроен кон другите“ – рече таа.

Таа објасни дека сепак тоа не е лоша особина. „Не можете а да не формулирате многу тешки мислења, но да бидеме фер, имате многу силна интуиција и многу од времето вашите претпоставки и сомнежи завршуваат како точни“, објасни таа.

Ако сте го виделе човечкото лице, тогаш сте личност која е премногу критична кон себе.

Миа рече: „Вие го користите тоа како одбранбен механизам затоа што сте толку исплашени да не бидете отфрлени или несакани од другите што потсвесно сакате да ги победите во потера со тоа што прво ќе бидете злобни кон себе“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *