Оптичка илузија за тестирање на вашиот коефициент на интелигенција: Само гениј може да го забележи скриеното лице за 20 секунди!

Сликата со ликот на бик мора да се проучува со најголема грижа. Некаде во елементите има слика на личност. Ако не го забележувате тоа, не е затоа што сте глупави. Тоа е затоа што вашиот мозок не може да ги најде вистинските асоцијации. Сликата содржи скриено лице на овчар, кое може да се открие само со помош на имагинација.

Можете ли да го најдете скриеното лице на овчарот за помалку од 20 секунди?

 

Колку време ви беше потребно да се најде овчарот?

  • Nikoj напиша:

    Go najdov za 2-3 sekundi ma celoto. Ne e voopsto skrieno se primetuva odma. Ove nemoze da se kaze deka e test za inteligencija tuku mnogu povekje za percepcija. Jas go najdov brzo zasto mi e izvezbana percepcijata zasto se bavam so umetnost so godini.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *