Оптичката илузија открива дали сте тврдоглави или бегате од емоциите… па, што гледате на сликата?

На сликата има и мачка и риба, во зависност од тоа која прво ќе ја видите може да ја открие вистината зад вашата личност.

 

 

Ако прво ја гледате мачката, тогаш сте тврдоглава личност, немате многу трпение и честопати избирате да се откажете кога работите не одат како подмачкани. Вие сте многу љубезни и секогаш сте спремни да подадете рака на оние на кои им е потребна, дури и ако тоа ве повредува. Исто така, веројатно ќе им простите на оние што ве повредиле се додека искрено се извинуваат.

Ако рибата прво ви фати око, тогаш вие сте некој што знае кога го измамуваат. Вие лесно можете да кажете кога ве лажат другите. Обично се дистанцирате од овие луѓе наместо да се соочите директно со нив. Имате тенденција да бегате од своите чувства и да ги држите во себе тагата и гневот. Многу фантазирате за различни сценарија и она што најмногу го посакувате е некој кој навистина ве разбира.

Многумина на Интернет беа изненадени од резултатите:

Едно лице коментираше: „Толку точно“.

Некој друг напишал: „Како е ова толку точно“.

„Ја видов рибата и сум точно таков“, додаде друг корисник.

Па дали вам ви погоди? Споделете во коментари.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *