Оптимист на психијатар (виц)

Оптимист од на психијатар. Психијатарот:
– Замислете си дека дедо ви умрел…
– Е добро де, стар е, а имам уште еден.
– Доцните на погреб.
– Седнувам во колата и гас до даска.
– Но вие се плашите од големи брзини.
– Ќе испијам едно шише ракија за храброст!
– Добро еве! Пијан сте и ве запира полиција…
– Ќе се „разбереме“…
– Не можете да се „разберете“. Ве запрела полицајка.
– Ќе се претставам и ќе пофлертувам.
– Да, ама таа е многу грда!
– Да, ама јас веќе сум пијан!!!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.