Остава без зборови! Ви гарантираме дека вакви танц потези досега немате видено!

Како се запознавте?
– Па бевме во дискотека и тој ме покани да танцуваме…

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.