Отстранување на гнездо на стршлени е многу тешка работа, опасна по живот

Добро е да се знае: Стршлените обично не се толку агресивни сами по себе. Те напаѓаат само ако почнеш да им се плеткаш со гнездото.

  • Васе напиша:

    Ова мора да е некаде на запад, а работников е сигурно балканец!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *