Ова е иднината! Револуционерен изум за човекот да не треба повеќе да чисти!

Иако најверојатно кај нас жените ќе чистат и после ова, затоа што: „Господ колку добро исчистило“.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.