Ова е последниот пат кога му дозволија на дедо да го чува внукот

Додека не порасне за сам да може да се грижи за себе, нема прошетки со дедо, дури ни во дворот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *