Ова е првиот музички спот во светот, целосно направен од AI

Вештачката интелигенција од ден на ден станува се поусовршена и поусовршена. Нам ни остануваат две опции: Да ги користиме алатките кои сеге ни се достапни или да се плашиме од нив.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *