Ова е вашиот знак дека никогаш не треба да одите на состанок на слепо… инаку ќе завршите ко дечково

Добро е што не „ѝ” ја здрви една.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *