Ова не е диџеј, ова е диџеиште ипол!

Едноставно ја тера целата публика да го следи ритамот на двете танчерки :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.