Ова не е македонска свадба!

Кај нас традиција е на крајот на свадбата да се пушта Елвис Присли, а не вакви работи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *