Ова не е некоја направа за мачење, туку справа со помош на која тренираат современите голмани

Ситуацијата на теренот често е многу комплицирана, а направата многу добро го отсликува тоа. Со истава направа треба и напаѓачите да тренираат давање голови.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.