Ова не е: зошто жените живеат подолго од мажите?- Ова е: КАКО мажите воопшто живеат???

Талентирано глуп, ама „мажиште“.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.