Ова не се сеќавања од летото, туку Нова Година во Аргентина (30 слики)

Кај нас дојде Нова Година во сивило и магли, но во Аргентина – јануари е вториот месец од летото, кога туристите доаѓаат на одмор на плажа. Температурата е идеална, +30°С, а луѓето се релаксираат на топлиот песок на плажите и пливаат во Атлантскиот Океан. Погледнете и сами каква е атмосферата на топлите плажи во Мар дел Плата, Пинамар и Пунта дел Есте.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.