Ова се 10-те наубави ТВ водителки во светот! Треба ли да има и некоја Македонка на листата?

Не е тајна дека многу ТВ програми имаат висок рејтинг само заради убавите презентерки, кои се вистинска радост за очите. Секако, девојките мора да имаат природна убавина, но нивниот успех се должи и на екипите на стилисти и уметници за шминка, кои знаат како да ја комплетираат идеалната слика за „секси девојка од ТВ“. Но, покрај убавината, девојката треба да има новинарски талент и харизма. Ви ги направивме ТОП 10 најубавите ТВ водителки од целиот свет.

Инес Саинз (Мексико)

Вафа Килани (Египет)

Џеки Геридо (Порто Рико)

Ирина Шадрина (Русија)

Кирсти Галагер (Шкотска)

Мелиса Терјот (Франција)

Мона Абу Хамзе (Либан)

Сара Карбонеро (Шпанија)

Јанет Гарсија (Мексико)

Марија Моргун (Русија)

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.