Ова се 20-те финалистки на изборот за Мис Полска – Исто како кога дете оди во слаткарница и треба да одбере само една слатка

Навистина се која од која поубава. Пакувајте ги куферите момци и правец Полска!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.