Ова се посебен вид на шофери: Спори ама не даваат да ги поминете

Некој да ни ја објасни логиката на овие искомплексирани суштества?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *