Ова се вика терапија со „два прсти“ за целосно опуштање и уживање

А, кај мажи успева?

  • Васе напиша:

    Жената… само жена ја разбира!
    Ние мажите мислиме дека се е напред-назад! А има горе-доле и лево-десно!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *