Ова што се случува со македонските учебници повеќе не е ни смешно

Како па еден не се засрами до сега и да рече, извинете луѓе, моја грешка, давам оставка.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.