Ова треба да бидете спремни да го истрпите, ако решите да се пријавите на натпревар во удирање шамари

Забавената снимка многу пластично покажува колку всушност е силен ударот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *