Оваа 60-годишна госпоѓа која што изгледа како на половина од своите години ќе ви ја каже единствената вистина што треба да ја знаете

Она што го јадеме и она што го читаме е она што ќе нѐ направи тоа што сме.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *