Оваа бразилска студентка во САД буквално секој ден добива предлози за брак, а причината ќе ви ја објаснат следните 13 фотографии

Девојката се вика Теодора Мутињо, започнала да објавува провокативни фотографии на своите профили на социјалните мрежи затоа што ѝ било досадно кога се преселиле во САД и не познавала никого. Таа објаснува дека секој ден добива сериозни предлози за брак, но не разбира како може некој да продолжи да живее со непознат човек. Згора на тоа таа има и дечко.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.