Оваа девојка е професионален двојник на Ким Кардашијан, а еве и зошто

Многу луѓе не ја сакаат Ким Кардашијан, но реално жената тежи милијарда, а не прави ништо посебно така што секој би посакал таков живот. Аштен е девојка која потрошила многу пари за да изгледа како Ким, но вели дека се исплати затоа што благодарение на нејзиниот изглед таа заработува прилично солидна сума на пари.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.