Оваа девојка по професија е веб-дизајнер, но очигледно е дека има позабавно хоби

Кристин Меј од САД работи како веб-дизајнер, но нејзините колеги се малку збунети од нејзиното хоби како Инстаграм модел. 29-годишната девојка има позирано и за Плејбој, а нејзината атрактивност не може да се негира.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.