Оваа девојка сподели како од „грдо пајче“ се претвори во убавица

Актерката и Тик ток ѕвезда Бриар Меј, неодамна учествуваше во флеш моб во кој девојки од целиот свет ги покажуваат своите стари ужасни фотографии и како изгледаат сега. Нејзината трансформација е толку драстична што луѓето не можеле да поверуваат дека е таа на фотографиите. Меј вели дека додека била средношколка соучениците ја малтретирале и ја анрекувале грда, тие најверојатно сега со каење ги гледаат фотографиите на оваа убавица.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.