Оваа млада и атрактивна полицајка направи интернет предизвик „Промена на облека“ и сега сакаат да ја отпуштат од работа! Еве го видеото!

Џосмери Толедо Коронел учествуваше во интернет предизвик, кој се појави на социјалната мрежа „ТикТок“. Во видеото што го сподели со своите следбеници, девојката прво танцува во полициската униформа, а потоа музиката драматично се менува и Перуанката ја покажува својата фигура во тесен мини фустан.

Видеото само за неколку дена постигна половина милион прегледи и го привлече вниманието на нејзините претпоставени. Менаџментот го оцени однесувањето на девојката како газење на честа на полициската униформа. Коронел беше обвинета за кршење на правилата за носење униформа, а сега се соочува со дисциплинска санкција и можно разрешување од должноста.

Девојката не разбира зошто нејзиното видео предизвикало ваква реакција. Таа ги обвини колегите за завист, истакнувајќи дека тие едноставно не сакаат другите да успеат.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.