Оваа оптичка илузија тврди дека само луѓето со висок коефициент на интелигенција може да го забележат лицето на жената во рок од 9 секунди – но дали можете вие да ја најдете?

Мистериозна оптичка илузија го става на тест коефициентот на интелигенција на луѓето – и очигледно, само оние со највисоки резултати ќе ја забележат мистериозната форма.

Изгледа дека цртежот во стил на скица има прикажано човек, облечен како Петар Пан, кој бара нешто во шумата.  Сепак, иако првично не е очигледно, сликата има скриена жена некаде во илузијата и ваша работа е да ја пронајдете.

Ако сте на ниво на задачата, вклучете го тајмерот и обидете се да ја решите во период од девет секунди.

 

 

 

Дали ја најдовте? Ако сè уште барате, престанете, бидејќи одговорот ќе биде откриен подолу.

Можеби е тешко да се види, но таа е скриена веднаш под раката на мажот. Областа е заокружена со црвена боја за полесно да ја воочите.

 

 

 

  • Miki напиша:

    Ете ја доле цица

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *