Оваа уметничка ќе ви ја покаже важноста на времето за уметноста. За после да не се прашувате зошто нешто вреди толку многу!

Истата слика за 1 час, 10 часа и 100 часа.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.