Овие баба и дедо знаат дека пензијата не се троши во аптека на лекови, туку лекот е нешто друго

Сите сакаме да бидеме вакви кога ќе остареме.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *