Овие браќа Американци пејат на македонски, српски, хрватски..вие само посакајте! Уживајте во овие изведби, а едната ќе ве врати во друго време…

Браво за дечките кои постојано го поздравуваат Балканот со овие видеа.

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.