Овој бик знае да се одмазди и надвор од арената!

Многу беше возбуден пред борбата, затоа вака…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

  • Чкорче напиша:

    Хахахааххаха…. го врати на фабричко подесување. Дајте му бала сено на бикот…. и пиво секако.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.