Овој мајстор на денот доволно е еднаш да измери и нема што не може да поправи!

Вештина и занает во две раце!

  • Филип напиша:

    И што?
    Најнормално си ја заврши човеков работата.
    Ова им е интересно за гледање, само на луѓе кој не работеле ништо.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.