Пациентот е во сигурни раце, само кога ќе отвори очи може да го стегне срце од возбуда

Се гледа дека сестрата поминала добар тренинг.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *