„Паметни“ загатки кои се потешки отколку што мислите

Не е сè како што изгледа, а паметните загатки се совршен начин да го тренираме нашиот мозок за тие незгодни ситуации. Ако можете да ги решите загатките од оваа листа, тогаш вашиот ум е навистина брилијантен, бидејќи овие прашања се многу посложени отколку што изгледаат.

 

#1


Кликни овде за точниот одговор

 

#2


Кликни овде за точниот одговор

#3


Кликни овде за точниот одговор

#4


Кликни овде за точниот одговор

#5


Кликни овде за точниот одговор

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *