Паметно огледало (виц)

Си купив паметно огледало и го прашувам:
– Огледалце, огледалце мое, кажи ми на светот најубав кој е?
Огледалото ми одговара:
– Ти со здравјето како си?
– Одлично.
– Е па тоа е најважно!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *