Пауза за ручек (виц)

Среда, 11 часот. Министерство за економија. Еден службеник му вели на колегата:
– Агим, разбуди се бе! Пауза за ручек е веќе…
– Одете без мене, јас денес нема да правам пауза.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *