Петелот конечно најде со кој да си прави муабет

Почеток на ново пријателство.

  • Васе напиша:

    Кај нашол да пушта музика, во дворот каде е кокошарникот на петелот! А, се знае кој е тука главен!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *