Петочки хороскоп (26 мај): Девица – прекрасни вести кои ќе ве изненадат, Скорпија – не се оптеретувајте со завидливите колеги

Прочитајте го хороскопот и дознајте што носи овој петок.

Девица

Ќе може да се справите со секој еден збор во најдобар можен начин. Инспирацијата ќе Ви помогне да работите многу без да погледне на часовникот. Хороскопот продолжува...

Скорпија

Скромноста и едноставноста се ваши особини кои ги имате, а кои ќе бидат пресудни за потенцијалните партнери. Хороскопот продолжува...

Лав

Ќе посакате сите обврски да ги завршите сами, но навистина ќе ви биде потребна помош за тоа. Побарајте помош од некој многу близок пријател, тој навистина нема да ве осуди за тоа. Хороскопот продолжува…

Доколку сакате да го прочитате целиот хороскоп можете ТУКА.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.