Пијан човек удира со автомобил во комбе и не тоа не е сѐ… нема да ви се верува што направи на крајот!

Си излезе, како ништо да не било… браво мајсторе.

  • Чкорче напиша:

    Па цело време паркинг барал човекот, на крај најде. Само не знам рачна дали крена, некако не ми е сигурно местово.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.