Питоните се опасни дури и за најискусните одгледувачи

Не треба да имате завршено биологија за да знаете дека питоните се опасни и може да ве проголтаат цел. Пред тоа веројатно си имаат свои методи на лов.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *