Планинарот го имаше најубавиот поглед во животот додека се качуваше на планината

Нели тоа е целта на планинарењето, да ужива во прекрасниот поглед пред него и во сѐ што му дарила природата.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.