Плавуша купува восок за депилација (виц)

Плавуашата:
– Дали ќе може еден восок за депилација?
Аптекарката:
– За која област?
Плавушата:
– Кумановска.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.