Плавушата си го фатила мажот на дело (виц)

Плавуша си доаѓа дома порано од работа и слуша стенкање од спалната соба. Таа брзо трча нагоре и го наоѓа својот сопруг на кревет, гол, испотени и задишан.
– Што се случува овде? – прашува плавушата.
Сопругот:
– Душо, имам срцев удар!
Плавушата брзо трча долу, го зема телефонот и врти на брза помош. Синот доаѓа до неа и ѝ вели:
– Мамо, мамо, тетка Габи се крие во спалната соба во плакарот!
Лута плавушата го треска мобилениот телефон на масата, а потоа трча назад во спалната соба, ја отвара вратата од плакарот и ѝ се дере на својата сестра:
– Ти мори! Ќе те задавам! Мојот сопруг само што не умрел од срцев удар, а ти си играш криенка со децата!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.