По Кочани и Штип одлучи да ги презентира „капацитетите“ на болничките возила

Брзата помош секогаш треба да ни се најде во најлошото, па дури и кога треба да си помогнат на самите себе. Проблем е што ова не смее да ни се случува за време на пандемија! Утре излезете и гласајте пак за тие што не доведоа до оваа состојба изминативе 30 години.

Доколку ги пропуштивте кочанчани, кликнете овде.