Побели и поздрави заби за цел живот со иновативните четки Sonicare DiamondClean

Не секогаш сме свесни за трудот потребен за правилно четкање на забите. Држењето на четката под погрешен агол, недоволно долго четкање, премногу силно четкање или нередовно менување на четката, може да резултираат со слаба орална хигиена.

Со иновативните четки Philips Sonicare DiamondClean 9000 можете секогаш да сметате на совршено исчистени заби. DiamondClean обезбедува нежно и длабинско чистење на забите благодарение на динамичните движења што ја туркаат течноста длабоко помеѓу забите и долж непцата, со што помагаат во подобрување на оралното здравје на корисникот за само 2 недели.

Преку својата патентираната сонична технологијa, DiamondClean до 100% подобро ги отстранува наслагите и од тешко достапните места во споредба со рачната четка за заби. Клинички е докажано дека оваа четка ги избелува забите за само 1 недела користење.

Иновативните четки може да ги најдете во сите продажни салони на „Нептун“, а целата понуда разгледајте ја на следниот линк.

Топ 3 причини зошто да ја одберете Sonicare DiamonClean четката за заби:

  1. Иновативната сонична технологија со 62.000 движења на четката во минута го поддржува чистењето на интерденталниот простор и обезбедува отстранување на наслагите до 10 пати повеќе во однос на рачната четка за заби.
  2. Го подобрува здравјето на непцата до 6 пати повеќе за 2 недели користење и ги отстранува дамките до 100% повеќе за само 3 дена користење во споредба со рачната четка за заби.
  3. Најпрепорачувана четка за заби во светот, Sonic RTB бренд, од страна на стоматолозите.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.